Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

DebioInfo AS søker mat- og miljøveileder

DebioInfo ved Matvalget veileder kjøkken som vil ta gode valg hver dag – fordi de bryr seg, om jorda, dyra og maten de serverer. Etterspørselen etter vår veiledning er økende, og vi søker nå etter en ny medarbeider.

  • Publisert
  • Oppdatert

DebioInfo er et underselskap i organisasjonen Debio. Vi har kontor på Gartneriet på Bygdø Kongsgård i Oslo, og er totalt 5 engasjerte medarbeidere. Vår hovedoppgave er å drive veiledning, formidling og utviklingsprosjekter knyttet til Debios merker.

Matvalget tilbyr kurs og veiledning for kjøkken som vil servere bærekraftige måltider. Konseptet ”Et bærekraftig måltid” er styrende for våre veiledningstilbud. Arbeidsoppgavene består hovedsakelig i praktisk veiledning til kjøkkenansatte, men også formidling og motivasjon for en omlegging til mer bærekraftige måltider. Som mat- og miljøveileder vil du også kunne bidra til å videreutvikle kurskonsepter og veiledningsverktøy. Engasjement for økologisk og bærekraftig mat må ligge til grunn. Reisevirksomhet må påregnes.

Vi ønsker deg som

  • har matfaglig kompetanse
  • er en god formidler, både skriftlig og muntlig
  • har erfaring fra endringsprosesser
  • er glad i å skape møteplasser og legge til rette for godt samarbeid
  • er selvstendig, strukturert og forstår kundens behov
  • har evnen til å vise integritet, være nøytral og upartisk

Vi søker etter en person i 80-100 pst. stilling i 2018, med mulighet for forlengelse, og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse. Vi kan tilby en spennende og nyskapende jobb i et dynamisk og dagsaktuelt miljø, og en åpen og raus kultur hvor det er rom for å være seg selv og skape utvikling.

Lønn etter avtale. Menn oppfordres til å søke.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Marte von Krogh: marte.v.krogh@debioinfo.no / 944 25 979 eller Idun Leinaas: idun@debioinfo.no

Søknad med CV sendes til kontor@debio.no

Les mer om DebioInfo og Matvalget på debio.no/matvalget

 

Søknadsfrist er 12.01.2018

Del denne artikkelen

Kontakt