Våre arbeidsområder
Debio har merket mat og utviklet økologien i Norge i nærmere 40 år. I dag tilbyr vi også veiledning og formidling, fordi dine matvalg gjør en forskjell. Velg det området under som er riktig for deg, og vi hjelper deg på veien.
Landbruk
Produserer og omsetter du økologiske og biologisk-dynamiske landbruksprodukter, trenger du en godkjenning fra Debio.
Servering
Lager og serverer du mat til andre, og ønsker å markedsføre din servering av økologisk og bærekraftig mat, kan du synliggjøre satsingen med Debios serveringsmerker eller Ø-merket.
Bærekraftig villfanget
Bærekraftig villfanget er en ny merkeordning for deg som selger, håndterer og/eller pakker fiskeprodukter med MSC-sertifisert norsk fisk som er fanget uten bunntrål og distribuert i Norge.
Foredling, import og omsetning
Produserer, tilbereder, lagrer, importerer eller markedsfører du økologiske eller biodynamiske matvarer, trenger du en godkjenning fra Debio.
Serveringsmerket matvarehandel
Driver du med matvarehandel og ønsker å markedsføre salg av økologisk og bærekraftig mat, kan du synliggjøre satsingen med Debios serveringsmerker.
Akvakultur
Produserer og omsetter du produkter fra økologisk akvakultur, trenger du en godkjenning fra Debio.
KRAV-sertifisert fiskeri og foredling
Driver du med fiske og fangst kan du godkjennes av Debio for KRAV sin standard.
Matvalget
Matvalget hjelper deg som vil lage økologisk og bærekraftig mat til andre. Vi tilbyr veiledning, kunnskapsformidling og endringsledelse til offentlige og private storkjøkken.
Marked, formidling og utvikling
Debio Marked formidler kunnskapsbasert informasjon, og vårt mål er at økologisk bærekraftig mat skal være et naturlig og enkelt valg for alle som produserer, serverer og spiser mat.