Våre arbeidsområder
Debio har merket mat og utviklet økologien i Norge i over 30 år. I dag tilbyr vi også veiledning og formidling, fordi dine matvalg gjør en forskjell. Velg det området under som er riktig for deg, og vi hjelper deg på veien.


Landbruk
Produserer og omsetter du økologiske og biologisk-dynamiske landbruksprodukter, trenger du en godkjenning fra Debio.


Servering
Lager og serverer du mat til andre, og ønsker å markedsføre din servering av økologisk og bærekraftig mat, kan du synliggjøre satsingen med Debios serveringsmerker eller Ø-merket.
Formidling og utvikling
Vi i DebioInfo formidler kunnskapsbasert informasjon, og vårt mål er at økologisk bærekraftig mat skal være et naturlig og enkelt valg for alle som produserer, serverer og spiser mat.


Foredling, import og omsetning
Produserer, tilbereder, lagrer, importerer eller markedsfører du økologiske eller biodynamiske matvarer, trenger du en godkjenning fra Debio.

Serveringsmerke matvarehandel
Driver du med matvarehandel og ønsker å markedsføre salg av økologisk og bærekraftig mat, kan du synliggjøre satsingen med Debios serveringsmerker.
Matvalget
Matvalget hjelper deg som vil lage økologisk og bærekraftig mat til andre. Vi tilbyr veiledning, kunnskapsformidling og endringsledelse til offentlige og private storkjøkken.

Akvakultur
Produserer og omsetter du produkter fra økologisk akvakultur, trenger du en godkjenning fra Debio.

Bærekraftig fiske og fangst
Driver du med fiske og fangst kan du etter godkjenning av Debio bruke Debios bærekraft-merke.
Regelverksarbeid
DebioStab sikrer og utvikler Debios kvalitetssystem, og arbeider med regelverk og veiledning. Vi deltar i internasjonale nettverk for å utvikle økologisk produksjon.