Serveringsmerker for arrangement
Ønsker å markedsføre serveringen av økologisk og bærekraftig mat på ditt arrangement? Her kan du søke godkjenning for bruk av Debios serveringsmerker.
Debios serveringsmerker kan brukes for å profilere andel økologisk/Debio-godkjente produkter innen servering på arrangement. For å kunne bruke Debio-merker i tilknytning til serveringer gjelder Regler for bruk av Debio-merker i serveringer.
Disse reglene omfatter merkebruk ved servering av økologisk, og Debio-godkjent mat og drikke i storhusholdninger. Med storhusholdninger menes restauranter, kafeer, kantiner, cateringvirksomheter, fastfood-virksomheter, institusjonskjøkken, hotellkjøkken og liknende.
For å søke om godkjenning for ditt arrangement klikk her.
Utfylt søknad sendes til kontor@debio.no. Har du spørsmål knyttet til søknaden hjelper vi deg gjerne på epost eller telefon 63 86 26 50.