Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Månedens serveringssted: Criollo sjokoladebar

Månedens serveringssted

Med skreddersydde smaker serverer Criollo Sjokoladebar eksklusive produkter i deres sjokoladekafé i Drammen. Med Serveringsmerket i gull synlig i kafeen blir økologi og deres bærekraftssatsing lett et tema de kan snakke med kundene om.

«Vi mener selv at rene og lite bearbeidede råvarer er viktig av mange årsaker og ønsker å være med på å framsnakke dette så mye som mulig. Det å kunne peke på Serveringsmerket i gull på veggen er en fin vei inn for å snakke om temaet i kommunikasjon med kundene, og gir også kaféen en tydelig merverdi», sier eier Odd Arild Ringen.

Criollo sine produkter er 100% plantebasert, glutenfritt og med langt over 90% økologiske råvarer som er kravet for gullmerket. I tillegg bruker de ikke hvitt raffinert sukker, men heller kokosblomstsukker, ulike naturlige siruper og dadler, noe kundene verdsetter høyt.

«Det er mange kjente helsegevinster ved å spise kakao og mørk sjokolade. Det er viktig å merke seg at helsegevinsten ligger i kakaoen og ikke i sukkeret, så jo mørkere sjokolade desto bedre», legger han til.

For de som ønsker å lage en av de populære dessertene til Criollo deler Odd Arild oppskriften på kaféens sjokolademousse! «Den kan dere tilsette f.eks. smak av appelsin, chili eller kaffe for å lage en egen favorittvariant», anbefaler han.

Del denne artikkelen

Kontakt