Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Debio søker kvalitetsrevisor med næringsmiddelfaglig bakgrunn

  • Publisert
  • Oppdatert

Fordi du bryr deg om jorda, dyra og maten du spiser kontrollerer og merker vi i Debio mat og produkter. Vi kontrollerer at dyrevelferd og miljøstandarder tilfredsstiller strenge krav og vi kontrollerer at økologisk mat er økologisk. Debio lever for og av tillit.

Siden 1986 har Debios hovedoppgave vært å trygge økologisk og bærekraftig produksjon, omsetning og forbruk, og dette gjør vi gjennom våre merkeordninger. Vårt største oppdrag er kontroll og sertifisering for Mattilsynet på grunnlag av økologiforskriften, men vi utfører også kontroll og sertifisering på grunnlag av egne, privatrettslige regelverk. Våre merker skal gi produktene merverdi og de skal være forbrukernes garanti for at vi kontrollerer produksjonen minst en gang i året.

Arbeidsoppgaver: Som revisor hos oss arbeider du med revisjoner av virksomheter som har, eller vil ha, en godkjenning for bruk av Debios merker. Hovedarbeidsområdet vil være knyttet til revisjon og saksbehandling.

Du vil i utgangspunktet ha ansvar for revisjoner hos virksomheter på Østlandet, det er derfor gunstig om du er bosatt i Oslo området. Normalt vil du være ute på oppdrag hos kunder i gjennomsnitt to til tre dager i uken. Du må trives med å være på farten, verdsette selvstendig arbeid og være glad i møte med mennesker. Du vil jobbe med utgangspunkt i eget hjemmekontor, men gjennom året er det flere ulike arenaer og møteplasser hvor vi i Debio møtes for å bygge kunnskap, gode relasjoner og fellesskap.

Vi ønsker at du:
– har evnen til å skape og opprettholde gode relasjoner
– er selvstendig
– gode samarbeidsevner
– er forretningsorientert og ser og forstår kunden behov
– kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
– har god analytisk forståelse
– har evnen til å vise integritet, være nøytral og upartisk
– jobber godt  med dataverktøy og kan sette deg raskt inn i bruken av nye systemer
– har førerkort klasse B og disponerer egen bil.

Utdanning og erfaring:
– min. 3årig næringsmiddelfaglig utdanning fra høyskole, universitet eller tilsvarende kompetanse.
– praktisk erfaring innenfor næringsmiddelproduksjon
– formell utdanning eller erfaring fra risikobasert tilsyn, systemrevisjon og/eller HACCP
– gjerne erfaring fra offentlig forvaltning
– arbeidet krever god norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne.

For at du skal passe til arbeidet er det viktig at du trives med selvstendig og vekslende arbeidsoppgaver og at du er strukturert og har evne til å jobbe målrettet.

Del denne artikkelen

Kontakt