Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

DebioInfo AS søker kreativ prosjektleder med godt driv

  • Publisert
  • Oppdatert

 DebioInfo er et underselskap i organisasjonen Debio. Vi er 8 engasjerte medarbeidere på vårt kontor på Gartneriet på Bygdø Kongsgård i Oslo. Vår hovedoppgave er å drive veiledning, formidling og utviklingsprosjekter knyttet til Debios merker. DebioInfo AS søker nå etter en kreativ og virkelysten prosjektleder for Matprisen.

Matprisen er en årlig prisutdeling som hyller både enkeltmennesker og virksomheter som bryr seg. Mennesker som setter økologi og bærekraft i fokus, og som bidrar til at det serveres flere bærekraftige måltider. I 2019 arrangeres Matprisen for sjette gang, og vi søker nå etter deg som vil lede, utvikle og organisere dette arbeidet. Du vil inngå i et erfarent og engasjert team der vi sammen skal skape Norges viktigste matprisutdeling.

Vi ønsker deg som

– har prosjektledererfaring

– har erfaring med merkevarebygging og innehar kommersiell teft

– kan planlegge og gjennomføre informasjons- og kommunikasjonsaktiviteter

– kan produsere informasjon (tekst, bilder) til ulike kanaler og medier

– liker å skape møteplasser og legge til rette for godt samarbeid

– er selvstendig, strukturert, fleksibel og lyttende

Vi søker etter en person i 50 pst. stilling i 2019, med mulighet for forlengelse. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et dynamisk og dagsaktuelt miljø, og en åpen og raus kultur hvor det er rom for å være seg selv og skape utvikling. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder i DebioInfo Idun Leinaas (e-epost: idun@debioinfo.no, tlf. 917 32 877)

Søknad med CV sendes til idun@debioinfo.no

Les mer om Matprisen på matprisen.no

Søknadsfrist er 06.03.2019

Del denne artikkelen

Kontakt