Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Ønsker du å jobbe med økologi og bærekraft?

DebioInfo og Matprisen søker vikar ut 2021.

  • Publisert
  • Oppdatert

Vi tar ikke imot flere søknader til denne stillingen.

 

Har du erfaring med informasjonsarbeid og prosjektledelse? Er du opptatt av mat og bærekraft? Nå har du muligheten til å kombinere erfaring og interesser! Både vår kommunikasjonsansvarlig og vår prosjektleder for Matprisen, skal begge på ulike tidspunkt ut i permisjon i løpet av 2021, og vi ønsker oss et allsidig menneske som kan hjelpe oss med:

 

  • prosjektarbeid og prosjektledelse, inklusiv oppfølging av budsjett
  • skriftlig kommunikasjon og tekstarbeid
  • nettsidepublisering og sosiale medier

Samarbeid er viktig i Debio. Du må trives sammen med andre og like å spille på lag. Samtidig er det en fordel at du evner å jobbe selvstendig i perioder. Arbeidssted vil være Greenhouse Oslo i Oslo sentrum. Stilling rapporterer direkte til daglig leder i Debio og du jobber tett med interne ressurser i Matvalget og med våre samarbeidspartnere i Heia Folk.

Stillingens arbeidsoppgaver omfatter særlig to områder: Å sikre kontinuitet i Debios kommunikasjonsarbeid og å fungere som prosjektleder for Matprisen. Kommunikasjonsoppgavene involverer oppfølging av Debio og Matprisens hjemmesider (WordPress) og kommunikasjon på sosiale medier for begge (Facebook og Instagram). I tillegg vil det være noe tekstarbeid knyttet til produksjon av Debios magasin «Fordi du bryr deg» og publisering av nyheter og mer på Debios hjemmesider. Prosjektledelse av Matprisen omfatter blant annet oppfølging av budsjett, kontakt med eksterne og interne ressurser og samarbeidspartnere, være med på å utforme og gjennomføre prosjektplan og følge opp juryens arbeid.

Vikariatet er på 50 % ut 2021. Stillingen innbefatter et handlingsrom hvor det er mulighet å utvide stillingsprosenten og ansettelsesperioden. Vi er på jakt etter en person som har lyst til å bruke sin kreativitet og allsidighet, og som kan starte i stillingen så fort som mulig og før mars 2021.

Debio er en organisasjon som jobber med økologi og bærekraft. Våre hovedoppgaver er tilsyn, merkeordninger, praktisk kjøkkenveiledning, samt informasjonsarbeid og arrangementer. Debios hovedkontor ligger på Bjørkelangen. Vår veiledningstjeneste Matvalget holder til på Gartneriet på Bygdø og kommunikasjonstjenesten DebioInfo har kontorer sammen med Heia Folk i sentrum av Oslo. DebioInfo sin hovedoppgave er å arbeide med veiledning, utvikling og kunnskapsformidling knyttet til økologi og bærekraft. Les mer om Debio her.

Matprisen er et årlig arrangement hvor vi deler ut priser til kokker, bønder og folk som setter bærekraft og økologi på agendaen. Maten vi spiser betyr virkelig noe for dyra, naturen og for oss mennesker og nettopp derfor er Matprisen en viktig for oss i Debio. Vi ønsker å løfte frem og heie på alle de som bryr seg! Vi vet det krever en ekstra innsats å ta gode matvalg, og det fortjener rød løper og hornmusikk.

Er du interessert, send en CV og søknad til ole.petter.bernhus@debio.no!

Har du spørsmål? Kontakt
Peter Møller, kommunikasjonsrådgiver: peter@debioinfo.no, tlf. 911 35 007
Ole Petter F. Bernhus, daglig leder: ole.petter.bernhus@debio.no, tlf. 922 30 417

Del denne artikkelen

Kontakt