Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Ledige stillinger

I Debio og DebioInfo har vi målsetninger om å tilby meningsfulle arbeidsoppgaver for mennesker som bryr seg om dyra, naturen og maten de spiser. Akkurat nå er vi en organisasjon i endring, vi tar del i et marked i vekst samtidig som vi er inne i et generasjonsskifte.

Har du lyst til å ta del i Debios arbeid, så et frø i vår åker og bli en del av Debios unike arbeidskultur, vil vi anbefale deg å holde ører og øyne åpne. Viktige satsningsområder for Debio i tiden som kommer vil være innen IT og innen sertifisering av landbruksvirksomheter og bedrifter.

Vi har for tiden en ledig vikarstilling.

Debio merker mat og produkter fordi vi bryr oss om jorda, dyra og maten vi spiser. Er du en person som bryr deg litt ekstra?
Møt Harald Bjørn-Larsen, kvalitetsrevisor i 20 år!

Kontakt