Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Magasin og bok

Fordi du bryr deg er ord som forplikter, for oss og for de vi samarbeider med. Det forplikter oss til å ta jorda, dyra og oss mennesker på alvor. Vi håper det også kan bety noe for deg og de du bryr deg om.

 

 

MAGASIN

I magasinet finner du historier om menneskene bak Debio-godkjente virksomheter. Vi har spurt dem hvorfor de bryr seg, og hvorfor de bretter opp ermene hver dag og legger ned et arbeidsslag det oser vilje og kraft av. Disse historiene håper vi skal motivere og inspirere, og i tillegg tydeliggjøre Debio sin rolle i samfunnet.

Vi håper magasinet skaper undring, endring, forståelse og glede. Kanskje magasinet gir inspirasjon til et nytt magasin eller til en ny ide eller til at enda flere bryr seg om jorda, dyra og maten de spiser.

Fordi du bryr deg, vol 1
Fordi du bryr deg, vol 2
Fordi du bryr deg, vol 3
Fordi du bryr deg, vol 4
Fordi du bryr deg, vol 5

 

BOKA

Fordi du bryr deg er utgitt i anledning Debios 30-årsjubileum. Boken viser fram menneskene bak den nye, norske økologiske bølgen – det er en feiring av dyrene, plantene og sammenhengene som inspirerer oss til mer bærekraftige valg i våre liv.

Boken er for deg som vil bli bedre kjent i landskapet av økologiske og biodynamiske gårder, en liten, men viktig bok til deg – fordi du bryr deg.

Boken er på 176 sider, trykket i Aurskog-Høland på et lekkert, matt papir fra Sverige, bundet inn med råpapp og med en original åpen, sydd rygg. Overskuddet fra salget av boka går til forskning og forskningsformidling knyttet til økologisk mat og landbruk i Norge.


Pris: 275,- (inkl. porto)
Bestill boken her

Alle foto: Birgitta Eva Hollander

Kontakt