Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Debio søker kvalitetsrevisor

 • Publisert
 • Oppdatert

Fordi du bryr deg om jorda, dyra og maten du spiser, kontrollerer og merker vi i Debio mat og produkter. Vi kontrollerer at dyrevelferd og miljøstandarder tilfredsstiller strenge krav, og vi kontrollerer at økologisk mat er økologisk. Debio lever for og av tillit!

Siden 1986 har Debios hovedoppgave vært å trygge økologisk og bærekraftig produksjon, omsetning og forbruk, og dette gjør vi gjennom våre merkeordninger. Vårt største oppdrag er kontroll og sertifisering for Mattilsynet på grunnlag av økologiforskriften. Vi utfører også kontroll og sertifisering på grunnlag av egne, privatrettslige regelverk. Våre merker skal gi produktene merverdi, og de skal være forbrukerens garanti for at vi kontrollerer produksjonen minst en gang i året.

Arbeidsoppgaver:

Som kvalitetsrevisor hos oss arbeider du med revisjoner av virksomheter som har, eller ønsker en godkjenning for bruk av Debios merker. Hovedarbeidsområdet vil være gjennomføring av revisjoner og saksbehandling tilknyttet til landbruk.

Normalt vil du være ute på oppdrag hos kunder omtrent halvparten av tiden. Arbeidstiden er fleksibel og styres i stor grad av den enkelte, men du må være villig til å gjennomføre ukereiser med overnatting. Du må derfor trives med å være på farten, verdsette selvstendig arbeid, og være glad i å møte mennesker. Øvrig arbeidstid vil du jobbe fra eget hjemmekontor. Gjennom året er det flere ulike arenaer og møteplasser hvor vi i Debio møtes for å bygge kunnskap, gode relasjoner og fellesskap.

Vi søker primært etter en ny kollega i en heltidsstilling, og med bostedsadresse på Østlandet. Men også søkere fra Stavanger- eller Bergensområdet kan være aktuelle og vil bli vurdert. Vi har i utgangspunktet behov for en vikar, men fast ansettelse kan være aktuelt.

Vi ønsker at du:

 • har evnen til å skape og opprettholde gode relasjoner
 • har gode samarbeidsevner
 • er selvstendig
 • ser og forstår kundens behov
 • kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
 • har god analytisk forståelse
 • har evnen til å vise integritet
 • jobber godt med dataverktøy og kan sette deg raskt inn i bruken av nye systemer
 • har førerkort klasse B og disponerer egen bil

 

Utdanning og erfaring:

 • 3-årig høgskoleutdanning innen landbruksfag eller tilsvarende kompetanse (videregående skole kombinert med relevant yrkeserfaring)
 • praktisk erfaring innenfor fagområdet
 • formell utdanning eller erfaring fra risikobasert tilsyn, systemrevisjon og/eller HACCP vil være et pluss
 • erfaring fra saksbehandling i offentlig forvaltning
 • god norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne

For at du skal passe til arbeidet er det viktig at du er strukturert, trives med selvstendige og vekslende arbeidsoppgaver og har evne til å jobbe målrettet.

I Debio er vi 46 engasjerte ansatte som gleder oss til å få en ny kollega. Vi kan tilby deg en åpen og raus kultur hvor det er rom for personlig utvikling. De fleste av oss utfører revisjoner og er fordelt utover det ganske land, mens administrasjon og ledelse holder til på Bjørkelangen, ca. 1 time fra Oslo.

Søknadsfrist 4. juni 2021.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder for Debio Sert. Landbruk, Espen Seierstad: tlf. 915 97 956.

Om arbeidsgiver

Fordi du bryr deg om jorda, dyra og maten du spiser kontrollerer og merker vi i Debio mat og produkter. Vi kontrollerer at dyrevelferd og miljøstandarder tilfredsstiller strenge krav og vi kontrollerer at økologisk mat er økologisk. Debio lever for og av tillit.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Debio?

Del denne artikkelen

Kontakt