Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

DebioInfo søker prosjektkoordinator

  • Publisert

DebioInfo søker etter en kreativ og strukturert prosjektkoordinator. Arbeidet vil bestå i å videreutvikle vår merkeordning for serveringsvirksomheter, samt utvikling av en nettportal om Debio-godkjente virksomheter.

Vi søker etter deg som vil utvikle og organisere dette arbeidet. Du vil inngå i et erfarent og engasjert team som sammen skal gjøre det attraktivt for serveringsbransjen å satse på økologisk servering og skape en nasjonal digital økoguide!

Vi ønsker deg som

– har prosjektarbeidserfaring med dokumenterte resultater
– har analytiske og kreative evner
– har erfaring med merkevarebygging og innehar kommersiell teft
– kan planlegge og gjennomføre informasjons- og kommunikasjonsaktiviteter
– liker å jobbe tverrfaglig og legge til rette for godt samarbeid
– er selvstendig, fleksibel og lyttende

Vi søker etter en person i 50 % stilling fram til desember 2024, og det er ønskelig med snarlig tiltredelse. Vi tilbyr en meningsfull stilling som vil styrke arbeidet for økologisk mat og landbruk. Du kommer til et dynamisk miljø, og en åpen og raus kultur hvor det er rom for å være seg selv og skape utvikling. Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder av DebioInfo, Idun Leinaas.

Søknad med CV sendes til kontor@debio.no.

DebioInfo er eid av Debio, og utformer kommunikasjon for alle Debios tjenester og merkevarer. I tillegg drifter vi både Matprisen, Matsymposium og utviklingsprosjekter på vegne av Debio. Vi formidler kunnskap om økologiske og bærekraftige produksjoner.

Søknadsfrist er 30.04.2023

Interessert? Ta kontakt!

Del denne artikkelen

Kontakt