Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

DebioInfo

DebioInfo formidler kunnskapsbasert informasjon om økologiske og bærekraftige produksjoner.  DebioInfo utformer kommunikasjon for alle Debios tjenester og merkevarer, og selger også tjenester som idè- og konseptutvikling, film-, foto- og tekstprodusjoner og eventplanlegging knyttet til bærekraftige og økologiske produksjoner.

Vis at du bryr deg med Debios merker

Med Debios merker kan du vise at du bryr deg om dyra, jorda og maten vi spiser. Dette øker troverdighet og tillit overfor gjester og kunder, og skaper stolthet blant ansatte. Her finner du det du trenger til produktmerking og til annen profilering av din Debio-sertifisering.

Matprisen

DebioInfo bidrar med idé- og konseptutvikling, film-, foto- og tekstproduksjoner i forbindelse med Matprisen – Norges viktigste matpris.

Landbrukets ØKOLØFT

Landbrukets ØKOLØFT er et samarbeid mellom landets ledende landbruksorganisasjoner med mål om øke norsk økologisk produksjon.

 

DebioInfo

DebioInfo er en avdeling i Debio Marked AS. Debio Marked AS ble opprettet i 2015 som et eget AS for å skape et tydelig skille mellom Debio som sertifiseringsorgan, og organisasjonen sitt overordna ønske og behov om å løfte fram og utvikle økologiske og bærekraftige produksjoner. Vi holder til i Rådhusgata i Oslo sentrum, sammen med gode kollegaer i Matvalget.

I DebioInfo arbeider vi med utvikling og formidling av økologi og bærekraft gjennom hele verdikjeden. Debios merker står sentralt i vårt arbeid, og gjennom våre tjenester og prosjekter jobber vi for at økologisk og bærekraftig mat skal være et naturlig og enkelt valg for alle som produserer, serverer og spiser mat.

DebioInfo utformer kommunikasjon for alle Debios tjenester og merkevarer. Vi selger tjenester som idè- og konseptutvikling, film-, foto- og tekstprodusjoner og eventplanlegging knyttet til bærekraftige og økologiske produksjoner. Vi tilbyr også foredrag og undervisning innenfor mange ulike fagområder.

Vi i DebioInfo ønsker å skape nye samarbeid der mennesker og mat står i sentrum, du er velkommen til å ta kontakt!

 

Har du en prosjektide som du vil diskutere med oss? Ta gjerne kontakt!

Kontakt