13.november ble Matprisen arrangert på Vippa i Oslo, en stor festaften til ære for de som spiller en viktig rolle for et mer bærekraftig mat-Norge.
Innen 2018 skal alle de offentlige barnehagene i Bydel St.Hanshaugen i Oslo servere 50% økologisk mat!
Norsk landbruksrådgiving, NORSØK og Debio kommer med praktiske og økonomisk gjennomførbare løsninger til de som driver med økologisk sauehold.
Veggskilt og bordskilt til å plassere på disken, på bord, henge på veggen eller døra.
Vis fram Ø-merket og/eller valørmerket på din hjemmeside! Vi gir deg oppskriften.
Vil du vise fram merket på din egen måte? Vi hjelper med design og utforming i tråd med dine ønsker.
Vi tilbyr basis profileringsmateriell for salg.
Norsk Landbruksrådgiving og prosjektet Foregangsfylke økologiske grønnsaker, produksjon og marked sitt fagmateriell er nå tilgjengelig på nlr.no.
Vi trur at dei viktigaste møta skjer ute av kontoret – ved bordet eller ute på jordet. Derfor inviterte Debio alle tilsette, samarbeidspartnarar, medlemsorganisasjonar og gode vener til VÅR dag 8. juni.
Ø-merket sier mye men ikke alt. Hvor stor er selvforsyningsgraden på fôr? Hvor lenge dier kalven etter fødsel? Hvordan legger bøndene til rette for at hønene går ut? Debio kartlegger praksisen for å formidle mer.
Miljømerking Norge, Debio, Fairtrade Norge og Stiftelsen Miljøfyrtårn har sammen utviklet en veileder til offentlige innkjøpere for å stimulere til mer miljøvennlig, økologisk og etiske innkjøp.
Siden 2009 har Overhalla storkjøkken jobbet med menyplanlegging, kompetanseheving og inspirasjon, og kan nå skryte på seg Debios sølvmerke for 50 % økologisk og bærekraftig matservering!
Takk! Vi vil kontakte deg snart.